注册会员

全体灵山仔噶心声

嗨…大家好!!如果你是一个灵山人噶话,我相信你一定听过捞佬噶只名。这时这刻我为了所有灵山妹噶幸福,正写出噶篇日记。

灵山仔你队色某?为么我队几敌妹儿总想嫁给捞佬呢!就是因为敌捞佬舍得使钱!舍得使钱那X好噶!到时共捞佬结婚那时喊其拧

钱出来、X毛钱啊,其度喊你共其出去打多年把工良孟反来结婚!到我队灵山仔噶呢!又捡得钱,啊喊到结婚噶时候密操有那两样

啊,马上就拧出来,几时就得啊!实在敌灵山妹总讲捞佬够好优啊!我D臭!好得去那?有钱总恶净咩?共我队灵山仔比差远拉!

灵山噶妹儿听窝:我试问你队是想要幸福亭是要钱?你密以为捞佬好好、差密多啊只月正洗啊次身!不过捞佬扣你队噶时候肯定是

夜夜旺凉噶拉!等到你嫁给其了噶、啊只月正洗啊次!嘛姜你队那有那个亲戚嫁给捞佬了噶,你就打只电话去问其是有点想反来嫁

给灵山仔某?你就是同姜问得拉、保证其讲迟了啊!所以呢姜共捞佬浪噶灵山妹呢就快点打马回乡稳反个把灵山郎!是你嫁给捞佬

噶,到时共其反来浪啊共做点么啊!屋求那敌啊叔啊伯又喊其猜马其又密色噶拉!又跟你队那住只把星期!你队那敌婶母又讲:死

六那那个噶女郎几日几夜密洗身喔!真是顶得哦!你讲难底某?所以呢只有灵山仔是最权成噶!体了噶篇日记噶灵山仔快点转出去

救反我队灵山噶妹儿良!记得
欢迎来到灵山家园网-www.ai03.cn
是姜给捞妹嫁我队某???

(_香^ǒ^煙 发表于 2011-3-11 21:20
是姜给捞妹嫁我队某???

靓嗰 度得啊V  羞嗰某得{:soso_e113:}

要我说! 最好嫁给鬼佬!

又是灵山话/

回复 灵疯 的帖子

给其夜夜某旺凉, 你肯要某也。 靓噶,

。李亚辉 发表于 2011-3-14 22:21
回复 灵疯 的帖子

给其夜夜某旺凉, 你肯要某也。 靓噶,

其某识旺凉  某教其咪{:soso_e113:}

回复 灵疯 的帖子

你皆咸湿            {:soso__778181781310655328_4:}

回复 。李亚辉 的帖子

写得好啊! 应该要喊多顶妹儿黎睇!
不楼主,你最好将灵山粗口用字母表示,同僵够好顶!

看不懂~~~!!太欺负人了